Szavazások

Te melyik mozgásformát részesíted előnyben fogyókúra idején?
 
Címlap Andi fogyókúra naplója Május 9.

Május 9.

Andi fogyókúra naplója

Eredmények az első hét után: Súly: 63,1 kg Has: 79,5 cm Csípő: 97 cm

Először is elnézést, hogy ilyen késve írok (jóformán kimaradt egy hét), de sajnos nem lehetett használni a levelező programunkat. De a lényeg, hogy most végre beszámolhatok a tapasztalataimról.
Az első hét után a mért eredmények igen megleptek, nem számítottam ilyen gyors változásra. Bár a szénhidrátot a hét nagy részében valóban sikerült csökkenteni, de amiket ettem, azok igen meglett adagokra sikeredtek. Így a hét első napját leszámítva soha nem voltam éhes. Aztán meg ott vannak az esti evészetek. Na, ezekkel tényleg fel kell hagynom, ezt eddig nem sikerült tartanom. És a péntek estéről már ne is beszéljünk, amikoris jégkrém után egy kis csokikrémmel töltött gabonapárnácska is lecsúszott, miközben egy jó filmet néztünk (tipikus).
A napi 30 perc torna helyett is csak heti négyet sikerült teljesíteni, bár ebből háromszor végigtornáztam a teljes callanaics programot (na jó, két gyakorlat kivételével, amiket nagyon nem szeretek). Ezek után érthető a meglepettségem, hogy a mérleg -2,1 kg-ot mutatott, és a centikben is van elmozdulás. Ám az igazsághoz hozzátartozik, hogy időközben beköszöntöttek a "piros betűs napok", így bizonyára ez is nagyban hozzájárult az eredményhez.

A második hét is lassan eltelik és csak megerősödött bennem, hogy mik azok a kritikus pontok, amikre jobban kell figyelnem: este 7 után már tényleg nem szabadna ennem, a torna intenzitását, mennyiségét növelnem kell és a leggyengébb pontom a péntek este. A második hét péntek estéjét és szombatját sokmindennek nevezhetjük evésügyileg, csak fogyókúrának nem. Le se írom, hogy mit összeettem, mert jobb nem is gondolni rá. A vasárnap viszont összeszedettre sikerült. Holnap lenne a mérlegelés, de lehet, hogy nemes egyszerűséggel kihagyom, hogy ne menjen el a kedvem a fogyókúrától. De az is lehet, hogy ráállok a mérlegre, hogy szembesüljek a vaslósággal és nagyobb elszántsággal folytassam a harcot a kilók ellen. Ezt a reggeli kedvem fogja eldönteni. Ha mégis bátor leszek szembenézni a valósággal, az eredményeket holnap megírom.